donderdag 4 april 2013

Groene vingers

Hebben we het drukker of maken we het onszelf druk?
Hoe komt het dat toen er nog nauwelijks elektronische hulpmiddelen waren men toch een hele zondag vrij had om te rusten.
En waarom moet juist het gros van de goegemeente op elke tweede christelijke feestdag (of het nu pasen, pinksteren of kerst is) en masse naar de Ikea, Praxis of een ander pretpark voor interieurminnend Nederland.
Ik ben overigens niet de enige die zich dit afvraagt.
En als we het allemaal zo erg vinden, waarom gaan we dan niet naar buiten. Vitamine G opsnuiven, schijnt heel gezond te zijn.
Of blijf thuis!
Ga op een willekeurige dag naar de Praxis, want bijna niemand werkt van 9:00 uur s ochtends tot 09:00 uur s avonds vijf dagen per week, en koop een kamerplant. Er is altijd wel een gaatje tijd voor te vinden. Studie wijst uit dat het hebben van kamerplanten een positief effect heeft.

Mocht je nog inspiratie nodig hebben, ik voorzie ze graag. Wat dacht je van:


deze


of  deze


 of

deze

 http://assets.coffeeklatch.be/files/1769/original/IMG_2258.jpg?1343570820

Oh, en mocht je superrelaxt door het leven willen gaan ............

tip tip tipper de tip (maar die heb je niet van mij)

5 opmerkingen:

Sigrid zei

die laatste tip heb ik ooit eens gedaan, niet voor mijzelf trouwens. Nog nooit zelf gebruikt. Maar toen de boel rijp was, gingen de buurjongens ermee vandoor ;-)

Planten in huis zijn zo mooi, alleen vergeet ik ze altijd op tijd water te geven...

Nicole Maaksels en meer zei

ik hou heel erg van planten in huis maar zoveel als op de foto's wordt me net wat te druk. En wat fijn dat ze een positief effect hebben... das dan maar weer mooi meegenomen! Grappige tip but no thanks love. Dáár beginnen we niet aan, heb genoeg aan een krat bier in het hok.
Lieve Jo, bedankt voor het knopenaanbod. Mocht je ze kwijt willen: heel graag. Al heb ik nog wel het één en ander liggen hoor.

Belinda zei

Hihi, ik vind die enorme plant in dat mannenhoofd hilarisch....
En op tweede paasdag naar ikea? Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt. We vinden het heerlijk om juist nergens heen te hoeven.

Anoniem zei

Now we'll carry a look located at the Kindle Fire specifications to visit how it holds up. Cocchia makes the necklines low and emphasizes a sporting feminineness. And yet it can perhaps even be very advantageous and exciting. nike Zoom Kobe gents basketball shoe is in fact a excellent search shoe. http://blackjelly.in/profile/Stella340

anna zei

Heerlijke plaatjes, ja denk ik vaak over na de laatste tijd hoe we omgaam met onze tijd, ik geniet van de buzz, maar heb tegelijkertijd de neiging om heel hard op de rem te gaan staan..