vrijdag 24 februari 2012

Piss off


Geen colportage staat er bij ons op een sticker bij de voordeur, maar dat weerhoudt ze niet om bij ons aan te bellen.

- die sticker is van energie, wij verkopen geen energie (aldus KPN)
- wij willen u niets verkopen maar geven advies (ja, om over te stappen naar Telfort).

En dan zijn we toch weer beland bij waar het allemaal om draait: GELD

Hoe gaan jullie daar mee om, gaan jullie in discussie (want van een simpelNEE daar hebben ze nog nooit van gehoord, bij een nee dan gaan ze pas los).
Doen jullie de deur niet meer open.
Duidelijk is dat zo'n sticker niet werkt.

Ik ben er in ieder geval helemaal klaar mee en als je je dan verontschuldigt en daarop de deur dicht doet (want ze blijven maar staan), worden ze ook nog eens boos.

Kijk, als het nu iemand is met een bos bloemen........

8 opmerkingen:

Maurice zei

Neem een grote hond die je niet of met moeite in bedwang kan houden en kijk dan terwijl je met een colporteur in de deuropening staat af en toe wat angstig om:"Ja sorry hoor, maar hij krijgt de deur wel eens open en wil wel eens moeilijk doen naar vreemden toe".
Dan is het erg jammer als ze al zo snel weer weg gaan.

becced zei

Voor ze ook maar iets kunnen zeggen (want meestal zie je het al aan ze) zeg ik: ik ben niet geïnteresseerd! Daarna doe ik eigenlijk gewoon gelijk de deur dicht. Soms beginnen ze dan nog een heel verhaal maar ik lach ze gewoon uit :D. Irritant is het wel inderdaad!

maarnietvangrijs zei

In onze buurt is het niet verantwoord om na zessen de deur open te doen, of eigenlijk is het sowieso niet verantwoord om de deur open te doen. Ik doe dus nooit open als er wordt aangebeld! Probleem opgelost! :-)

MN zei

En als je geen grote hond wil dan leer je zelf gewoon heel goed blaffen. Helpt volgens mij nog veel beter dan een echte hond ;-)

yukiko zei

Haha, geen last van, wij wonen achteraf! Maar vervelend is het wel voor jullie (en anderen).

Anna zei

Ze komen hier bijna nooit maar ik woon in een appartement en buzz ze gewoon niet naar binnen met de deurtelefoon... Aan de telefoon zijn ze wel irritant, maar het belmeniet-register lijkt enigszins te werken. En anders gewoon maar onaardig zijn en na een paar keer nee ophangen.

Readkapke zei

Verhuizen naar het platteland?! Hier wordt niets aan de deur verkocht! Ja wel af en toe voor verenigingen maar die sponsor ik zonder morren!

Petra zei

"sorry, ik ben niet geinteresseerd", werkt gelukkig eel gewoon. Of heel hard zuchten en zeggen: "wat nu weer";-)