maandag 21 november 2011

Count them


Oke, ik ben er wel heel vroeg bij, maar dan heb je ook wat.
Dutch Sister gaven de voorzet, ik kopte hem in. De kerstkaarten voor dit jaar. Het begin is er!

En zoals ik al op twitter zei, wie zoet is krijgt knopen. Héél véél knopen. Ik ben het al druk aan het sorteren (hou mijn blog maar goed in de gaten).


Ik bemerk dat ik elk jaargetijde andere zintuigen gebruik voor het waarnemen.
In de zomer ben ik mij meer bewust van het voelen (hoe voelt de zon op mijn lichaam, het zand tussen mijn tenen, het zuchtje wind) en de herfst is het meer het zien. De prachtige kleuren, de paddenstoelen maar ook de mist en zijn regendruppels op de spinnenwebben.


Meer zegeningen zien? Anki is initiatiefneemster en bij haar vind je al de namen van de kandidaten.

14 opmerkingen:

Liene zei

Oh, wat mooi dat je seizoenen koppelt aan zintuigen. Ik geloof dat ik in de zomer ook voel met mijn huid, en ik geloof dat ik in de herfst vooral ruik, of doe ik dat in de lente! Leuk om over naar te denken. Ben benieuwd naar de knopen. Fijne dag verder!

Sjaantje zei

Leuk die kaart, ik zag hem al bij de dutch sisters! En knopen .....ik wacht af :-)

Anoniem zei

Wat een ontzettend mooie kerstkaart, leuk!

Zilly zei

Dutch Sisters & Silly Old Suitcase waren je voor maar ook jou versie is super gaaf als kerstkaart. Dat randje doet't em. Mooie maandag nog en een fijne week toegewenst met hart&ziel door Sil.

Anoniem zei

Ruiken, dat vind ik ook zo bij de herfst passen. Paddestoelen, vochtige bossen en gebakken appeltaart.

EN helemaal fantastisch dat jij ook een spin in het zonnetje zet :), prachtige foto heb je gemaakt!

Mireille zei

Jeetje…
ga je al je kerstkaarten zo leuk haken???
Wat een klus zeg.
Wel erg leuk!

Fienke zei

Oh liehief die kerstkaart,
(krijg ik er 1tje? ;-))

Belinda zei

Ik ben elk jaar te laat met kerstkaarten...:-O
Ik vind de geur van de herfst ook altijd zo lekker!

Anoniem zei

Leuk, dat gehaakte kaartje, ik maak zo wel eens cadeaukaartjes voor geld. Wel veel werk hoor, als je tenminste net als ik veel kaarten verstuurd. Dit jaar voor mij wederom een zelfgetekende, inscannen, printen en in één keer héél veel kaartjes klaar.

Iris Vank zei

Ik vind de wind en lichte regendruppen in de herfst juist zo fijn voelen. En het ruikt buiten zo lekker, vooral als de eerste kachels weer aangaan!

maarnietvangrijs zei

Geweldig die kaart!! Maar wat een werk..... hoeveel vrienden en familie heb je?? ;-) En wat een knopen, véél!!!! Prachtig web ook, met al die pareltjes..... Mooie blessings!

anna zei

Zelfmaaksters kunnen niet vroeg genoeg beginnen! Ik betrap mij er na de zomervakantie al op dat ik denk ok wat gaan we maken voor december :) leuk ja die zintuigen. Herfst is inderdaad kijken, maar net als Iris zeg ik ook ruiken, de gevallen bladeren in het bos en winter? mm een om over nat denken..

MamaNatuurlijk zei

Wat een prachtige foto van dat spinnenweb. Ik ben erg benieuwd wat je me de knopen gaat doen.

Liefs MamaNatuurlijk

Handige An zei

oh! wat onwijs veel knopen! bofkont :)en een prachtige kerstkaart...ga je ze allemaal haken?! wat een werk! ik denk dat ik bij de herfst vooral voel...wind door mijn haren en regendruppels op mijn gezicht :) (andere mensen vinden dat vervelend aan de herfst..ik vind het heerlijk) Fijne zondag nog!